Денис Шмигаль провів онлайн-розмову з новопризначеним Прем’єр-міністром Естонії

Новий Уряд Естонії продовжить всебічно підтримувати Україну, зокрема на шляху до вступу в ЄС і НАТО. Про це йшлося під час онлайн-розмови Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з новопризначеним Прем’єр-міністром Естонії Крістеном Міхалом.

Денис Шмигаль побажав новому Уряду Естонії успіхів у роботі та подякував за потужну підтримку від початку повномасштабного вторгнення росії: військову, гуманітарну, енергетичну.

«Для нас це дуже важливо в контексті підготовки до нового опалювального сезону», — зауважив очільник українського Уряду та поінформував колегу про постійні обстріли росії, енергетичний терор і потреби у відновленні.

Прем’єр-міністри також обговорили санкційну політику проти агресора. Денис Шмигаль закликав Естонію підтримати безстрокове замороження російських активів у Євросоюзі, допоки росія не компенсує завдані Україні збитки.

«Цінуємо підтримку Естонією Формули миру Президента України. Розраховуємо на продовження тісної співпраці між нашими урядами», — підкреслив Прем’єр-міністр України.

https://www.kmu.gov.ua/news/denys-shmyhal-proviv-onlain-rozmovu-z-novopryznachenym-premier-ministrom-estonii