Ірина Боровець провела зустріч із керівником Офісу Ради Європи в Україні Мачеєм Янчаком

 

 

Заступниця міністра закордонних справ Ірина Боровець провела зустріч із керівником Офісу Ради Європи в Україні Мачеєм Янчаком.

Ірина Боровець висловила вдячність Раді Європи за підтримку нашої держави у відстоюванні суверенітету та територіальної цілісності в умовах російської агресії, зокрема акцентувала увагу на важливу роль Ради Європи у роботі із  досягнення повної відповідальності за агресію Росії проти України та відшкодування збитків усім жертвам війни.

Сторони обговорили перебіг та перспективи виконання Плану дій Ради Європи для України «Стійкість. Відновлення. Відбудова» на 2023-2026 рр. Зазначений документ є дороговказом у використанні унікального експертного потенціалу Ради Європи для підтримки зусиль нашої країни на шляху узгодження законодавства, реформування державних інституцій та застосування позитивних практик відповідно до найкращих європейських стандартів у сфері прав людини, верховенства права та демократії.

міністерство закордонних справ україни - ірина боровець провела зустріч із керівником офісу ради європи в україні мачеєм янчаком