Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук зустрівся із Головою Великих Національних Зборів Туреччини Нуманом Куртулмушем

Зустріч відбулась на полях Саміту голів парламентів держав-членів НАТО, який проходить 09 липня у Вашингтоні (США).

Насамперед Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук висловив подяку Голові Великих Національних Зборів Туреччини Нуману Куртулмушему за незмінну підтримку Туреччиною територіальної цілісності та суверенітету України. «Ми також цінуємо оборонну, гуманітарну допомогу, яку надала Туреччина», – наголосив Руслан Стефанчук.

Він поінформував свого колегу про усі злочини й терористичні атаки, до яких вдається росія, серед яких – жахливий, жорстокий ракетний обстріл відомої української дитячої лікарні «Охматдит».

Руслан Стефанчук подякував за солідарність Туреччини з Україною та висловив сподівання, що підтримка Туреччини буде посилюватись.

Також під час зустрічі Спікер українського Парламенту акцентував на необхідності посилення оборонного потенціалу України, зокрема на пріоритетних видах озброєння, які вкрай потребує наша держава.

На завершення зустрічі спікери парламентів обговорили участь Туреччини у відбудові України та її залученість до процесу комплексного відновлення України.

https://www.rada.gov.ua/news/Top-novyna/251506.html