Парламент України продовжує працювати у посиленому режимі заради людей і перемоги

«Верховна Рада України продовжує працювати у посиленому режимі заради людей і наближення перемоги над ворогом», — наголосив Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко в ефірі арабського телеканалу Al Jazeera. 

Перший віцеспікер також розповів про роботу Парламенту України у нових реаліях через повномасштабне неспровоковане вторгнення російської федерації. 

«росія зайшла на нашу територію та має забратися з нашої землі до кордонів, визнаних світом у 1991 році», — зауважив Олександр Корнієнко, акцентувавши, що Україна бореться за своє. 

Окрім того, він зазначив, що Україні щиро прагне миру та стабільності в регіоні та за його межами: «Із цією метою Президент України Володимир Зеленський запропонував формулу миру з десяти пунктів». 

«Україна героїчно бореться з ru-загарбниками, захищаючи наше існування та свободу. Незламний народ незламної країни. У нас є мета — перемога. І ми до неї рухаємося», — наголосив насамкінець Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко. 

https://www.rada.gov.ua/news/Top-novyna/234253.html