Перший віцеспікер Олександр Корнієнко зустрівся із Заступницею Спікера Консультативної Ради Держави Катар Хамдою Ас-Сулейті

Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко у межах робочого візиту до Держави Катар зустрівся із Заступницею Спікера Консультативної Ради країни Хамдою Ас-Сулейті. 

«Це перший парламентський контакт такого рівня. Україна вдячна Катару за підтримку у нашому спільному прагненні до миру. Скористалися нагодою особисто обговорити актуальні питання нашого двостороннього порядку денного, зокрема, у парламентському вимірі співпраці», — наголосив Перший віцеспікер.

Водночас він повідомив, що під час зустрічі, зокрема, йшлося про впровадження формули миру Президента України Володимира Зеленського: «Участь Катару, як потужного регіонального гравця, у формулі миру стала б цінним внеском у міжнародний мир і стабільність».

Довідково. До складу української делегації також входить Голова Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.

https://www.rada.gov.ua/news/Top-novyna/234243.html